Zakelijke Ondernemen op OurCampus | OurCampus.nl

Our Residents, your customers

Studenten, professionals en forenzen

OurCampus beschikt over ruim 1.000 zelfstandige studentenwoningen en circa 5.000m² commerciële ruimtes. OurCampus voorziet niet alleen in de dagelijkse behoeften van studenten, maar ook in die van buurtbewoners en kantoorgebruikers in en om het gebied van OurCampus.

OurCampus is eigenaar van Campus Offices: een kantoorgebouw van circa 4.000m² waar diverse bedrijven zijn gevestigd waaronder Regus. Onze bewoners en bedrijven kunnen hier een bedrijf vestigen of een tijdelijke kantoorruimte huren. OurCampus grenst tevens aan de drukke kantoorlocatie Bergwijkpark waar grote bedrijven zijn gevestigd, zoals het hoofdkantoor van Randstad, Manpower, International Card Services (Visa) en Carlson Wagonlit.

Trein- en metrostation Diemen Zuid ligt direct naast OurCampus. Dit station wordt dagelijks gebruikt door circa 10.000 – 15.000 forenzen. Op een steenworp afstand ligt Hogeschool InHolland met ruim 5.000 studenten.

Er wonen circa 1.000 studenten in alternatieve huisvesting op loopafstand van OurCampus. De nieuwe wijk Holland Park grenst aan OurCampus; hier gaan circa 6.000 mensen wonen.

Ontwikkeling OurDomain Amsterdam Diemen

Naast OurCampus wordt een nieuw woonconcept ontwikkeld voor young professionals en expats: OurDomain Amsterdam Diemen. Hier realiseert Greystar 700 appartementen die gefaseerd opgeleverd worden in 2019. Vanaf 2020 wonen meer dan 2.000 bewoners in OurCampus en OurDomain Amsterdam Diemen.

Kansen voor Ondernemers

Indien u geïnteresseerd bent in samenwerking, sponsoring of het organiseren van een evenement nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Voor het huren van ruimte voor het vestigen van horeca, retail of diensten die passen bij onze omgeving en doelgroepen, kunt u contact opnemen met de Property Operations Manager via E: manager@ourcampus.nl of T: 020 2620 902.

Like ø Vibe?

X